De Nederlandse Spaniel Club

Tijdens een enerverende ALV van 17 januari jl zijn de drie resterende bestuursleden van de Nederlandse Spanielclub afgetreden.

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging! Beschikt u over voldoende kennis om een rasvereniging te besturen? U wilt zich belangeloos inzetten voor de grootste, oudste en historierijke rasvereniging voor de Engelse Cocker en de Sussex spaniel? Dan zijn wij op zoek naar u!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste Bestuursleden die samen met een groep enthousiaste leden willen bouwen aan het voortbestaan van de Nederlandse Spaniel Club.

Hebt u tijd en bent u bereid om deze grootste en oudste rasvereniging voor de Engelse Cocker & Sussex spaniel te leiden en samen te werken aan een goede en gezonde toekomst of weet u iemand die daartoe bereid is en de geschikte kandidaat is, laat ons dit dan weten!
Wij gaan graag in gesprek!

De vereniging bestaat bijna 100 jaar! Deze kunnen we toch niet verloren laten gaan?

Tot op heden vertegenwoordigd de NSC de Engelse Cocker en de Sussex spaniel, echter is het statutair mogelijk deze uit te breiden met de andere spaniel rassen van rasgroep 8. Het is dus mogelijk om al deze mooie spanielrassen onder uw hoede te krijgen, aan te sturen en te vertegenwoordigen!

De Voorzitter hoeft overigens geen lid te zijn van de vereniging.

Wij zien graag uw reacties tegemoet via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het tijdelijk bestuur